vineri, 12 martie 2010

*** Buline*** ---- Buline pentru o stare de mai mult bine!

Cine nu isi aminteste filmele clasice ale anilor 1950, in care actrita principala arata atat de feminina si romantica intr-o rochie midi cu buline? Inca de pe vremea celebrei Doris Day, acest imprimeu este un must have pentru femeia indrazneata si inocenta in acelasi timp.
Cand te astepti ca moda bulinelor sa dispara, designerii iti fac o surpriza si revin in forta cu diferite piese de vestimentatie si accesorii ce te fac sa te simti plina de viata.
Ceea ce este important sa stii, atunci cand alegi sa porti buline, este ca nu trebuie sa te umpli de buline din cap pana in picioare, este de ajuns un singur obiect vestimentar sau un singur accesoriu.
Orice piesa in buline isi va gasi locul in garderoba doamnelor. Sunt simple de purtat, nu necesita foarte multe accesorii, pentru ca ele in sine reprezinta un accesoriu important.
Asadar am sa prezint si eu doua piese vestimentare cu buline.....
*************************************************************
1. Rochie midi din satin negru cu imprimeu de buline albe, maneci 3/2 largi si lasata pe un umar




*************************************************************


2. Bluza din licra alb imprimat cu buline negre, cu o singura maneca scurta si larga accesorizata de un micutz trandafir negru si perle crem. Aceasta bluza este surpriza mea pentru cumnatzica mea Codrutza.... abia astept sa vad cu ii vine.



*************************************************************

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu