miercuri, 10 martie 2010

*** Animal Print*** --- Salbatic dar intotdeauna in stil!

Animal print - imprimeurile stil piton, zebra, tigru, leopard....
Moda trece imprimeul ramane. Acest lucru l-au demonstrat tesuturile si accesoriile colectiilor celor mai prestigioase case de moda internationale. Moda inspirata dupa animalele salbatice nu dispare anul acesta, a fost protagonista pasarelelor din lumea intreaga.
Invitatia stilistilor pentru toate doamnele este: "Scoateti afara instinctul, mandria voastra intr-o societate ce se aseamana din ce in ce mai mult cu o jungla, imbracati o a doua piele.... una care va prezinta ca o doamna adevarata, independenta, libera, sigura pe ea, careia nu-i este teama sa fie judecata. Salbatic dar intotdeauna in stil!"
Fie ca e imprimata, fie ca e piele adevarata adaptata la culori vii sau impodobita de bijuterii Swarovski, animal print-ul ramane, si anul acesta, in top.
Primul dintre toti in Italia, Roberto Cavalli, maestrul motivului inspirat din salbaticia animalelor e faimos pentru stilul ghepard, urmat de Dolce&Gabbana atasati si acestia de animal print. Dar din insiruire nu lipsesc nici sabotii de leopard Prada sau mocasinii in stil piton Tod's sau gentile Fendi. Chiar si stilistul cel mai sobru dintre toti, Giorgio Armani, care dand in acelasi timp tendinta animalier isi pastreaza stilul sau inconfundabil. Nici in afara Italiei tendintele nu se schimba: de la tanara designer francez Alexandra Neel, la stilistul spaniol Manolo Blanhik sau la malayezianul Jimmy Choo (care in colectia pe care a semnat-o pentru H&M a facut din imprimeul animalier protagonistul absolut).

Animal print-ul il regasiti si intr-una dintre rochitele mele.
Pe langa satenul cu imprimeu animalier din care este facuta rochia este de admirat croiala (care necesita putin curaj pentru a o purta) si trandafirii aplicati (care mai reduc putin din salbaticia creata de imprimeu).
Asadar faceti cunostiinta cu ***Leopard Woman Dress***

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu